Ανοιχτός κοινωνικός χώρος στα ΜέγαραΤροφοδοσία RSS

Ομάδα Διαδικτύου και Ραδιοφώνου

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει γίνει άρρηκτο κομμάτι της καθημερινότητάς μας αποτελώντας ταυτόχρονα ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, θεωρήσαμε απαραίτητη για την κοινωνικοποιήση  του χώρου και για λόγους ευκολίας τη δημιουργία λογαριασμού Facebook αλλά και Blog.

Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από το έντυπο υλικό του δρόμου (αφίσες,έντυπα,κτλ.), ο λόγος του στεκιού είναι διαθέσιμος και ηλεκτρονικά, όπου  υπάρχουν ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, το πρόγραμμα λειτουργίας καθώς και τα κείμενα των ομάδων που στεγάζονται στο ΣΑΛΤΟ.

Εκτός των παραπάνω, θα λειτουργήσει και αντιεμπορικός διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός χωρίς μεσάζοντες, στον οποίο κατα βάση θα γίνεται αντιπληροφόρηση, σχολιασμός δηλαδή της επικαιρότητας από σκοπιά διαφορετική από εκείνη των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης. Επίσης θα γίνονται και εκπομπές μουσικές, πολιτιστικές-πολιτικές,ιστορικές κ.α.

Εκπομπή θα μπορεί να κάνει ο καθένας, αρκεί οι απόψεις που θα εκφράζει να είναι σαφώς ενάντια στον ρατσισμό,τον εθνικισμό, το σεξισμό, την ομοφοβία και οποιαδήποτε άλλη μορφή φασισμού.

Θα μας βρείτε στο Σάλτο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 6μ.μ. και μετά.

Comments are closed.

css.php